


Vilnius. Lapkričio 10-13 dienomis Vilniuje vykusioje Baltijos maisto ir gėrimų parodoje „BAF 2016" buvo įteikti specialūs parodos medaliai ir diplomai. Jais buvo apdovanoti geriausiai specialistų įvertinti parodoje pristatyti maisto ir gėrimų produktai.
Kaip teigia parodos projekto vadovė Lilijana Dirsienė, BAF medalis - geriausias specialistų įvertinimas ir produkto kokybės ženklas. Medaliais įvertinami kruopščiai specialistų patikrinti patys geriausi, teisingiausi bei įdomiausi maisto ir gėrimų produktai.
„BAF 2016" medaliais komisija, kuriai vadovavo Lietuvos pramonininkų konfederacijos maisto pramonės ekspertė-konsultantė Elena Paviržienė, apdovanojo žemės ūkio bendrovės „Ilzenbergas" gaminamus lietinius su paukštiena ir daržovėmis ir du uždarosios akcinės bendrovės „Baltic Larus" gaminius - šviežią sausai brandintą jautienos maltinį mėsainiams ir sūdytą-parūkytą antienos filė.
Parodos diplomais apdovanoti UAB „Es projektas" arbata piramidėse „Montecelio", Žemės ūkio bendrovės „Ilzenbergas" gaminamas varškės sūris su kumpiu bei uždarosios akcinės bendrovės „Šerno pėda" džiovinta elniena su čiobreliais.
BNS, MŪ inf.
Taip pat šia tema skaitykite
-
Cepelinai – ne tik lėkštėje, bet ir ant pašto ženklo
2025-03-14 -
Maisto taryba pradės nuo maisto grandinės analizės
2025-02-21 -
Senovėje žmonės sviestą saugojo pelkėse
2025-02-14
Skaitomiausios naujienos
-
Kitą savaitę ūkininkams pradės mokėti paramą už ūkinius gyvūnus
2025-02-26 -
Mėsinių galvijų augintojai pasitraukė iš Žemės ūkio rūmų
2025-02-26 -
Silpni pasėliai po žiemos: ką daryti?
2025-03-05
(0)