- Inga DUBOVIJIENĖ, Asta LAUKAITIENĖ
- Mano ūkis
- 2025/09
Pažangios maisto apdorojimo technologijos, alternatyvių baltymų plėtra, funkcionaliųjų maisto sistemų kūrimas, skaitmeniniai sprendimai ir dirbtinis intelektas pasitelkiami kurti maisto produktus, kurie ne tik teikia peno, maitina, bet ir sveikatina, saugo aplinką. Kaip keičiasi maisto pramonė? Daugiau
-
Augalininkystė
-
Kanapių ūkis, virtęs žinių centru
E. Jonuškienė
-
Alternatyvūs augalai – tvariai sėjomainai
Inga DUBOVIJIENĖ
-
Kad sėklų kokybė būtų geresnė
E. Petraitienė, S. Saikauskas, M. Baracevičiūtė
-
Antriniai produktai virsta derliaus šaltiniu
D. Feizienė
-
Smėlio dirvožemiai – iššūkis ūkininkams
J. Volungevičius, K. Amalevičiūtė-Volungė
-
Penki verslinės braškininkystės dešimtmečiai
N. Uselis
-
Sunkiai tramdoma obelų liga
A. Valiuškaitė
-
-
Gyvulininkystė Ir Veterinarija
-
Meilė žirgams stipresnė už pelno siekį
D. Šimkevičienė
-
Dar vienas pavojus gyvuliams. Gumbelinė liga
A. Malakauskas, A. Pockevičius, E. Mecelis, K. Stakytė
-
Melžiamų karvių ilgaamžiškumas – kelias į tvarumą
J. Ramanauskienė
-
Gera genetika užtikrina pieno ūkių pažangą
E. Gedgaudas
-
Šunų agresija: mitai ir tikrovė
M. Sėjūnas
-
-
Technika
-
Ūkį stiprina investicijos į našią išmaniąją techniką
G. Kemežienė
-
Išmanaus precizinio žemės dirbimo privalumai
E. Šarauskis, S. Sokas
-
Nauji elektrinių traktorių rinkos dalyviai
R. Zinkevičius
-
Nostalgijos dedamoji
R. Gabartas
-
-
Verslas
-
Kaimas keičiasi: vieni renkasi robotus, kiti – bendruomenę
I. Kazlauskienė
-
Kokio maisto pasiūlys naujos gamybos technologijos?
Inga DUBOVIJIENĖ, Asta LAUKAITIENĖ
-
Atnaujinta finansinės apskaitos tvarka
V. Čereškaitė
-
Rugsėjis. Mėnesio darbai
-
